torsdag 30. juni 2011

Nå nærmer det seg...

Og tjukka blir bare større og større :-)


Hun er nå på 58. dag og det er ikke mye som minner om smidige Bessie med full fart og kjappe bevegelser.
Hun vagger avgårde og har konkludert med at man like godt kan gjøre fra seg rett utenfor trappa fremfor å gå til den faste plassen i skogen. Men det er fortsatt fart i kroppen når hun vil, for det manglet ikke på krutt i beina da hun plutselig oppdaget nabokatta rundt husjørnet...
Mesteparten av dagen bruker Bessie til å spise, sove og samle krefter. Hun blir dullet litt ekstra med nå, og får ligge på sofaen i stua i fred for de andre hundene. Man skal tross alt ha noen gleder når man er stortjukk. Prøver samtidig å ikke dulle for mye, hun er jo tross alt ikke syk og skal være mest mulig hund.
Vi har nå begynt å måle temperaturen tre ganger om dagen, slik at vi ikke står totalt uforberedt når fødselen nærmer seg.



Vi har snekret valpekasse av hobbyplank, med løs kant inni som kan fjernes når valpene blir større. Det er montert hengsler slik at fronten kan slås ned og tjukka kommer seg lettereinn og ut. Er ganske fornøyd med resultatet, den kunne kanskje vært litt lengre. Slik den er nå måler den 100x72 cm.
Bessie aksepterte kassen med en gang og bruker den som soveplass hvis det mot formodning er opptatt i sofaen :-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Fantastisk å se :)

Husker når vi fikk vårt første kull (Tiffy ble 17år) , natten etter 6 valper var kommet hadde hun tuslet inn til mor i sengen for hun skjønte ikke mye om hva hun skulle gjøre med de små som lå der :p hun ble pent vist tilbake til valpene, litt fornærmet :)

Benedicte