tirsdag 21. juni 2011

Veterinærbesøk

Vi har vært hos veterinæren for å ta røntgenundersøkelse av Bessie. Vi hadde time mandag 20. juni klokken 12.00 og dro spent i vei for å få vite hvor mange valper som var på vei. Men så enkelt skulle det ikke være. Bildene hadde alt for dårlig kontrast til at veterinæren kunne fastlå antallet med sikkerhet, men valper var det. Flere bilder ble tatt, men fortsatt dårlig kontrast. Veterinæren mente det skyldtes at tarmene var for fulle. Vi ble sendt hjem med beskjed om å komme tilbake 17.30 for nye bilder etter at hun hadde fått tømt tarmen

Bessie er en pliktoppfyllende hund så hun bæsjet to ganger i løpet av ettermiddagen, og med nytt håp dro vi tilbake til dyreklinikken. Nye bilder ble tatt men de var fortsatt av dårlig kvalitet. Det var ikke mulig å se akkurat hvor mange småttiser hun bærer på. Så vi ble enige om et nytt forsøk dagen etter.

Litt slukøret kjørte vi hjem til Skittenelv igjen. Mens vi kjørte så det ut som om hele befolkningen fra Kroken til Skittenelv prøvde å muntre oss opp. Voksne og barn var ute med viftende flagg og plakater. Vi ble rent så oppstemt før vi innså at alle var på tur til fjæra og det ikke var oss de vinket til men til Hurtigruta "Nord-Norge" som la fra kai i Tromsø med NRK ombord. Det var rene feststemningen langs veien så da vi kom hjem tok vi frem flagget og viftet litt vi også da hurtigruta passerte huset vårt.

Tilbake til Bessie igjen, vi dro inn igjen som avtalt dagen etterpå. Bildene var bedre men fortsatt var det litt dårlig kontrast på bildene, men veterinæren mente at hun nå i allefall kunne telle seks små hodeskaller der inne :-)

Så etter tre turer og utallige røntgenbilder vet vi at vi kan forvente seks valper, om det ikke er noen som har lurt seg unna på bildet.

1 kommentar:

Monica sa...

Så spennende. Lykke til og håper det kommer 6 flotte friske fine valper.