tirsdag 5. april 2011

Vår tur til NM Andøya

Ja der var vi kommet hjem fra NM vinter. NM startet med at Pippa blei tatt ut som reserve på breton laget som vi synes var en stor ære. Pippa blei trukket ut og gå som oddehund på lag konkuransen og gikk greit men blei slått i fuggel av kv som vant hele konkuransen. Gratulerer så masse til dem, velfortjent:-)).

Første dag starter vi på tungt føre, Pippa går greit men virker noe tung i kroppen. Klarer ikke og gå videre på søk denne dag. Far finner senere ut årsaken til at Pippa var så tung i ræva. Hun hadde tatt kål på 1 KILO for mens far var på opprop. Den hunden kommer seg inn overalt....

Pippa var langt nede på ventelisten til EXIT CUP så vi hadde liten tro på deltagelse der så hadde derfor meldt på Bessie i AK lørdag og søndag og Pippa ble igjen på hytta. Under oppropet på lørdag oppdaget jeg at Pippa var avansert til 7. plass på ventelisten og da var jo sjansen for plass mye større. Far ble noe stresset og måtte i full fart ned å hente hunden på hytta, og bra var det for plass fikk ho. Jan Hind kom desverre ikke med med sin Sahra og var atter en gang grei og tok med seg Bessie ut i AK.
Pippa gikk i dag godt på tungt føre, men ble desverre slått i fuggel av Engelsk Setter Raki som fikk 1. VK m/CK. Pippa ble likevel nummer 7 og en plass unna videre deltagelse.

Ute som vi var av både NM og EXIT ble det derfor AK deltagelse med Bessie på Søndag i et ufyselig vær. I samslipp med Jans Sahra finner vi begge hundene i samstand. Desverre går fuggel før reisningsordre gis, men begge er rolige i oppflukt og skudd. De tildeles 2. premie AK.
Dette var de eneste premiene i dette partiet, og begge premiene ble tatt av to små Bretoner :-)

For å oppsummere helgen så hadde vi lærerik og flott første start i NM selv om det ikke ble VK premie. Er også knallfornøyd med Bessie som tar sin 6. AK premie for vinteren.

Ingen kommentarer: