lørdag 16. juli 2011

Småttisene er nå en uke

Fredag var det en uke siden valpene ble født og det går fint med hele gjengen. De har vokst mye og har doblet vekten siden fødselen. Den som har det aller største bykset på vektkurven er gutten i flokken. På typisk mannfolkvis passer han på å være både først og sist i matfatet, noe som har resultert i at han veier nesten hundre gram mer enn tispene.



Jeg har forresten gitt gutten et midlertidig navn, Edvald... siden han er født natten etter Edvald Boasson Hagen vant sin første etappeseier i Tour de France.



Bessie er en avslappet mor, hun beskytter valpene sine men hun overbeskytter dem ikke. Vi har ikke hatt noen på besøk her da vi var redd det ville stresse henne. Bessie er imidlertid like glad i folk som hun alltid har vært, og ble overlykkelig da naboen stakk hodet inn av døra forleden dag.

De andre hundene har ennå ikke fått hilse på småtassene, men tante Pippa er veldig opptatt av pipelydene som kommer fra de små i kassen. Hun står på to og strekker hals for å klare å se over plata som sperrer døren. Cash ser ikke ut til å bry seg noe særlig og er såre fornøyd så lenge han finner tennisballene sine.

Jeg knipser litt bilder av dem men det er foreløpig ikke så mye som skjer i kassen. Skal etter hvert lage egne album for hver valp på hjemmesiden.


Så til slutt et bilde av et praktisk problem som kan oppstå når man har flere ammebarn i huset. Etter å ha skiftet rent i kassen skulle valpene veies. Problemet ble da hvor putter man en seks måneder gammel svært så aktiv jente, jo i kassa.

Ingen kommentarer: