onsdag 11. april 2012

Jaggu mæ på tide å oppdatere !!!!!!


Lenge siden det har vært skrevet noe på bloggen så det er på høy tid å oppdatere da mye har skjedd det siste året.
Bessie hentet i 2011 seks 2. AK og en 3.AK. Et flott resultat, men dessverre nådde hun ikke det svært så etterlengtede målet, 1. premie AK. Spenningen var derfor stor før første prøvestart i år, ville hun klare det nå? Første prøve var Vesterålsprøven og premie fikk hun, en ny 2. AK. Det samme gjentok seg på Tromsø-prøven og Børselvprøven, to fine 2. AK. Var denne hunden vaksinert mot førstepremier tro...
Men så endelig på neste Tromsø-prøve 17. mars blir det innertier, 1.AK og VK billett!!!!
Kritikken ligger allerede ute på hjemmesiden, men en god ting kan ikke gjentas for ofte så her er den igjen:

Starter ut i meget stor fart, fin stil og aksjon i god kontakt med fører. Revierer terrenget på beste måte. Finnes senere låst i gjensidig sekundering. Situasjonen løses ved reisningordre. Fortsetter dagen gjennom sitt meget gode søk, holder koken med herlig driv. Stand sammen med makker, går villig frem på førers ordre men kan ikke presentere fugl. Senere ny stand, på ordre reiser Kira kontrollert og presist rype. Rolig i oppflukt og skudd, utreder erfarent. En utmerket søker som har tatt vare på sin sjanse og med glede tildeles 1. PR. AK. Apportbevis forevist. 556444.


Med 1. AK ble Bessie også elitehund i Norsk Breton Klubb.

Når man får 1. AK blir man så hoppende glad:


Og far er ikke mindre glad, her sammen med dommerne:


Moroa stoppet ikke med 1.AK premien. Rett før NM på Andøya kom det forespørsel fra Bretonklubben om Bessie kunne stille på Breton-laget under NM vinter lag. Ja selvfølgelig kunne hun det.

Breton laget bestod forutenom Bessie av:
Raunakkens Ta Roma Røvarlægg - Ronny Sagmo, 
Litjåsen’s De Renè - Gunnar Guttormsen
Reserve: Velvet dei Fiorindo (Pronto) -  Tove Løvås / Nils B. Skaar, Lagleder: Nils B. Skaar


Det ble en meget akseptabel tredjeplass til dette laget, og Far fikk med en fin medalje og diplom som Mor har fått på  veggen i glass og ramme.

Bessie fikk desverre ikke plass under NM individuelt så hun stilte derfor i AK istedet. Der hentet hun sin 2.AK nummer 12. Så nå har vi et ferdig sett med tolv rødvinsglass. Det ble ikke flere premier på Bessie denne helgen, men snart er det nye prøver og nå samler vi på hvitvinsglass...:)

Bessie har nådd målet for sesongen og vel så det, alt heretter er bonus.

Ingen kommentarer: