torsdag 23. mai 2013

Hva har skjedd siden sist

Det viser seg at vi stiller til stryk karakter i blogging. Og skamfull  skal vi atter en gang ta oss sammen og gi ei oppsummering av hva som har skjedd i vårt hundeliv siden sist.

Sommeren 2012 hadde vi samling for Bessievalpene hos Odd Brede Sommerset på Senja der 5 av 6 valpekjøpere stilte opp. Det ble en veldig trivelig og lærerik helg for både hunder, eiere og oppdrettere. Det ble gjennomført både dressur- og duetrening samt masse viktig sosialtrening. Vi kunne lett se utviklingen på hundene fra fredag til søndag. Vi vil gi en stor takk til Odd Brede for og masse god og kyndig veiledning. Vi anbefaler alle andre fuglehundeiere og ta kontakt med Odd på Snyfjellet Kennel for duetrening. Helgen var så fin at vi unner også oss sjøl en klapp på skulderen, som valgte slike trivelige folk som valpekjøpere.




Høsten startet med hunder i dårlig form pga av fars jobbsituasjon og småbarn på to og fire i huset. Men Pippa fikk da en 3 vk i Kautokeino. Desto artigere var det at Benedicte S. Lunde og Andreas Stien fra Bergen som var nybegynnere på jaktprøver fikk 3 premier på de 6 første startene med Allure. De endte høst sesongen med 2x2UK og 1x3UK på 8 starter. Må og nevne at de var oppe i nord-norge hele 3 ganger i løpet av sommeren/høsten. Vi er meget imponert over innsatsen og pågangsmotet. Vi gratulerer så masse:-))

Allure

John Sverre Erikstad og Iba dro til med 3 premier på de 4 første startene. 1x1UK og 2x3UK. Voldsomt imponerende. Vi gratulerer så masse.
Iba startet i vinter i Artic cup der hun var uheldig og fikk vanskelige føre forhold og ble desverre slått ut første dag. Vi blir nok og høre mere fra Allure, Iba og kullsøsknene i tiden som kommer.

Iba


To av Pippa/Hot chilli valpene ble startet på prøver denne vinteren (The infamous double trouble, som var kallenavnet mor ga dem etter sommeren 2012). Rush til Jan Hind dro til med 2x2UK samt 1UKog hadde dermed Artic Cup billett i lommen. Det skal nevnes at Rush kun var 11 mnd gammel da han fikk disse premiene. Meget imponerende av en så ung hund og en ikke fullt så ung men desto mer ivrig eier. Vi gratulerer så masse.
Rush (bilde er "stjælt" fra Jan Hind)


Vår egen Sør Alex fikk og en kjempeflott vinter med 1UK og 2x2UK, men fikk .1 premien en dag for sent til og kvalifisere seg til Articen, men vi er kjempefornøyde. Voksen hundene fikk desverre ikke den vinteren vi håpet på, men vi satser på å komme sterkere tilbake.
Stolt far med Alex etter 1.UK var sikret

Sånn, det var en kort oppsummering av et helt år. Det er nok mye vi har glemt å få med, så derfor satser vi på at det ikke tar like lang tid til neste innlegg. 

Ingen kommentarer: