lørdag 26. oktober 2013

Kennel Vinterfjellet er en realitet.

Langt om lenge så har vi fått oss kennelnavn. Det viste seg å ikke være noen enkel prosess. Først skal man finne et navn man liker, så skal det ikke ligne på allerede registrerte kennelnavn, deretter kommer en karantene tid på åtte uker der andre har mulighet til å protestere på navnet. Vi hadde to runder med avslag fra FCI før vi endelig fikk et navn godkjent, og når er Vinterfjellet en realitet.
Vi er godt fornøyd med navnet. Veldig beskrivende for landsdelen vi bor i, vinteren har jo en tendens til å strekke seg litt lengre enn vi ønsker.

Etter at navnet var godkjent ønsket vi at navnet skulle knyttes til våre to tidligere kull. Det var gjort i en fei, en telefon til NKK og så hadde vi tolv Vinterfjellets hunder i DogWeb. Gratis var det også, og det liker vi. Kostnader kommer først hvis man skal ha skrevet ut nye stamtavler.

Snart kommer det flere vinterfjellets hunder. I valpebingen oppholder det seg for tiden 10 halvamerikanere som snart skal ut i verden på egenhånd. Bilder av hele skokken finner du på vår hjemmeside





Ingen kommentarer: